Napelemes rendszered a befektetett pénzed 6,6x-át hozhatja vissza

Akár 30 évre is leválhatsz a szolgáltatóról az 50% állami támogatással.

ITT A BIZONYÍTÉK. A gyors kalkulátorral megtudhatod, mennyit hozna a rendszered, és jogosult vagy-e az 50%-os támogatásra.

Ügyfeleink mondták

Nézd meg mint írnak rólunk az ügyfeleink

*A jelenleg hatályos adatvédelmi törvények miatt a nevek és képek csak illusztrációs célt szolgálnak a valós ügyfélvisszajelzések mellett.

"Mivel közel egy éve történt a beruházás, a részleteket már elfedte az idő. Munkatársai gyorsan és lelkiismeretesen dolgoztak, és a hálózathoz csatlakozást is leleményesen megoldották gyakorlatilag a lakótér bármiféle megzavarása nélkül."

Balla László

"Csak annyit szeretnék, hogy mind a telepitést végző szakemberek, mind az üzletkötőjük kiválló munkájának köszönhetően büszkén mondom el mindenkinek, hogy ez egy SZUPERCSAPAT! A beépitett rendszer hozta a várt eredményeket, sőt túlteljesitett (többlettel zárom az elvárttól)! "

Haranginé Tóth Éva

Mi 100 %-ban meg voltunk elégedve az önök cégével. Már az üzletkötő megérkezésekor ért meglepetés, mert percre pontosan érkezett a megbeszélt időpontra, mert sok vállalkozásnál szerintem probléma a pontatlanság. Minden részletet elmondott, minden kérdésünkre válaszolt, és minden úgy történt (szerelés, fizetés), ahogy elmondta, nem próbáltak meg átverni, sem plusz pénzt elkérni.

Sárosi Botond

6.67x Megtérülés számítása

Így lesz a napelem rendszerrel Önnek is akár 6.67x megtérülése.

A számítás egy átlagos 5kW-os rendszerméretet vett alapul az 50%- os állami támogatás igénybevételével. Az 5kW rendszer kb. havi 21.000 Ft villanyszámlát tud kiváltani.

Grafikonon egy átlagos rendszer megtérülési mutatói láthatóak. Ezen a példán akár minden negyedik évben újra kitermeli a befektetett összeget az 50%-os állami támogatás mellett. Sőt, ebbe a megtérülésbe egy invertercsere is bele lett kalkulálva.

Önnek nincsen más dolga, mint kitölteni a gyors kalkulátorunkat!

Garanciák

Megbízhatóság és Minőség

GreenSys Electric Kft.

A GreenSys Electric Kft-nél kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy magas minőséget képviselve energia hatékony napelem rendszereket biztosítsunk megrendelőink számára.

Ennek köszönhetően az elmúlt évek során országos szintű ismertségre és elismerésre tettünk szert. Sikerünk egyik záloga a teljes körű kivitelezés. Ügyfeleink elégedettsége érdekében piacvezető, minőségi termékeket és duplagaranciás napelemeket használunk a megbízhatóságért és hatékonyságért.

Cégjegyzékszám: 13-09-203864
Adószám: 24062828-2-13

Székhely/Iroda és bemutatóterem: 2030 Érd Piroska utca 12. 2.

Pénzügyi Támogatás

 • 50%-os lakásfelújítási hitel, amire már most érdemes jelentkezni.
  Kormány 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelete a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról

Elérhető Termék Garanciák

 • 30 év lineáris teljesítmény garancia
  Peimar minőségi napelem technológia
 • 20 év napelem panel garancia
  Peimar minőségi napelem panelek
 • 10 év inverter garancia
  ABB világhírű inverterek
Egyéni Haszon Kiszámítása

A gyors kalkulátor segítségével megtudhatod, hogy mennyi hasznot termelhet neked a napelemes rendszerünk